Het " thumbnail blokje " is verplaatsbaar ,dubbelklik op de bovenrand en sleep. 
 
Hide Thumbs First Previous Pause Next Last
Slideshow speed: 5 seconds
 
Move
Binnen01
 • Binnen01
  Bekijk de foto`s aandachtig op hun kwaliteit, U kunt hier ook voor profess. dier fotografie terecht of realistisch proff. schilderij van Uw hond . ....Kom op jongens, ze gaat eten klaar maken, daar moeten wij bij zijn! Zomers is alles koel geairconditioned en `s winters heerlijk verwarmd.
 • Binnen02
  Deze foto van de rust, luier of slaapbanken met fluwelen kussens, van de logeerhonden in huis, niet in een aparte kamer, maar in de grote gezellige woonkamer, Uw hond kan altijd gaan liggen waar hij zelf wil, of in/op zijn eigen meegebrachte mand/kussen.
 • Binnen03
  Is dit geen feest? vrij in en uit rennen, en samen spelen kan altijd binnen of buiten de hele dag.
 • Binnen04
  Wat een zalige plek ! wanneer hij thuis niet op een bank mag, doet hij dat na de Hondengeniet vakantie ook niet, een hond weet wat thuis niet mag.
 • Binnen05
  Luxe honden rust/luier/slaapbank in de woonkamer, daar houden de lieve honden van.
 • Binnen06
  De vakantie vierende honden spelen zalig binnen of buiten, net waar ze zelf zin in hebben, of komen knuffels halen.
 • Binnen07
  Al de hondenvrienden genieten hier , en hebben altijd gezelschap van elkaar ,en genieten een liefdevolle verzorging , zijn nooit alleen, zowel binnen als buiten.
 • Binnen08
  Exclusief! Volledig huiselijke vakantie, altijd vrij in en uit de woonboerderij lopen, of je nu stokoud bent en veel wil slapen of puppy en alsmaar spelen, alles kan.
 • Binnen09
  Na het om de beurt, een voor een, binnen rustig onder begeleiding eten, is er 1,5 uur rust, vanwege het gevaar voor maagdraaiing bij het spelen/rennen met een volle maag. Het is altijd het vertrouwde eten van thuis, en er kan zelfs vers eten worden klaar gemaakt, alles precies naar wens. Er wordt nooit overgestapt op ander eten dan thuis gewend.
 • Binnen10
  Zo slapen wij heerlijk, overdag en snachts, in de woonkamer allemaal samen, niet in aparte kamers, er zijn geen hokken of kennels.
 • Binnen11
  De vakantie vierende honden kunnen spelen wanneer ze willen binnen of buiten, altijd vrij! dat is pas vakantie vieren voor Uw hond! Er wordt veel met ze gepraat, veel aandacht en knuffels, vinden alle honden heerlijk, daar is het ook vakantie voor.
 • Binnen12
  Enkele hondenbanken, waar je zalig geknuffeld kan worden, net als thuis bij de vrouw op schoot .Het baasje kan zonder schuldgevoel op vakantie, de honden hebben totaal geen heimwee, ze genieten juist. Dit vinden alle honden heerlijk! De aandacht en de zorg wordt direct overgenomen, wanneer de baas vertrekt.
 • Binnen13
  In de honden/mensen woonkamer/keuken. De lieve vakantievierende honden houden het lekker eten klaar maken vol belangstelling in de gaten. Heel gezellig.
 • Binnen14
  Zalig samen genieten op een zachte hondenbank en altijd aandacht krijgen, wat wil je nog meer, als lieve hond?

 • Buiten01
  Deze grote schat geniet hier niet alleen van zijn vrije hondenvakantie, maar laat ook een mooi schilderij maken, hier poseert hij blij en vrolijk! zich helemaal thuis voelend, voor de dierfotograaf en de kunstschilder. Daarna volgt een knuffelpartij en wat lekkers, daar doet hij `t wel voor! Dan maar weer gaan spelen. Of luieren in de zon of schaduw of binnen. Of de verzorging volgen stap voor stap.
 • Buiten02
  Bij zomers weer, is het fijn als vakantie vierende hond, niet alleen binnen maar ook buiten vrij op de stoelen en speelkleden op het erf of bij de hondenspeelplaats, in de zon te luieren of b.v. een speeltje te bewaken of samen te spelen. Vindt je het te warm, wandel je weer lekker naar binnen waar het koel is.
 • Buiten03
  Dit is pas Honden-vakantie vieren! Op het speelveld met de boomwal, zalig samen Met takken spelen, kom maar op! Als de baas ziek is, of moet werken, of met vakantie, kan de hond hier een heerlijk leven hebben, en vakantie vieren, met 1 ste klas verzorging, het gehele jaar door.
 • Buiten04
  Dit fijne tafereel laat een groep vakantievierende hondenvrienden zien, op het speelterrein, waar ze altijd vrij naartoe kunnen in en uit de woonboerderij, ze hebben geen heimwee, zijn niet verdrietig, nee, ze genieten, en krijgen voortdurend aandacht, doordat de verzorging ze observeert, en zo ruzies of agressie op tijd voorkomt. is het niet een leuk gezicht ze zo blij te zien?
 • Buiten05
  Mooi weer, vakantie genietende honden loge`s, ze negeren elkaar of zijn vrienden geworden, en spelen samen, op een speelkleed, ze komen elkaar weer tegen, bij de volgende geniet logeer partij. Hier op het erf naast de hondenspeelplaats, alles is hier voor de honden, speelveld, woonboerderij, erf en boomwal, en overdekte speelplaats, voor als je zin hebt buiten te spelen en het is slecht weer. dat is een vrije keus van de hond zelf, hij kan altijd de woonboerderij in gaan wanneer hij zelf wil. Hij kan thuis gebracht worden en ook weer opgehaald, er is ophaalservice voor het gehele land, in de winter is het verwarmd in de bus, zachte kussens drinken of eventueel een lekker kauwbot, dat is wat de eigenaar wil, en de vakantie kan beginnen.
 • Buiten06
  Heerlijk samen spelen, scharrelen in de boomwal, of kijken naar de vogels in de bomen, savonds de uilen zien vliegen en de vleermuisjes, heel spannend, of een beetje graven, een speeltje verstoppen en een andere lieve hond graaft hem weer op! Veldmuizen jagen doen sommige honden ook graag!
 • Buiten07
  Dit is nog`s een verrukkelijke hondenvakantie, vrij binnen en vrij buiten de gehele dag, kijk ze fijn samen als roedel hun gang gaan, en heerlijk hond kunnen zijn, een genot om te zien, gelukkige blije honden, dat is het ultieme dat je kan bereiken met goede verzorging.
 • Buiten08
  Samen echt hondenvakantie genieten, buiten op het speelveld bij de boswal, gewoon vreemde honden die elkaar hier rustig, na een uitgebreide urenen durende begeleide kennismaking, leren kennen, en hun vrienden uitzoeken. Is een hond meer op de mens gericht, dan op honden, trekt hij de hele dag met de verzorging op, en heeft voortdurend aandacht.
 • Buiten09
  Hoog zomer, luieren, zonnebaden, op de speelkleden in de hondenspeelplaats, ....wordt je te warm? of heb je een heel dikke vacht?..., loop je toch lekker naar binnen het huis in waar de airconditioning koelt?
 • Buiten10
  Supersprong! Er wordt heel veel met de honden gespeeld, en als je als hond veel energie hebt, heb je daar ook grote behoefte aan, daar is het honden-vakantie voor. De baas geniet op zijn vakantie, en gunt zijn hond ook vakantie! Daar is het exclusief Hondenvakantieoord voor.
 • Buiten11
  De lieve loge`s worden, al pratend , vriendelijk en voorzichtig geborsteld en gekamd. Het is een ook fijne aandacht, en van het prijzen hoe mooi ze wel niet zijn geworden, worden ze heel trots!
 • Buiten12
  De vakantie vierende logerende honden genieten enorm van de verse zachte sneeuw op hun speelveld, met veel bravour rennen ze er zo, het woonhuis uit, in. Ze mogen ook zo weer naar binnen rennen, het is er op ingericht, en wordt dagelijks schoon gemaakt.
 • Buiten13
  Luister goed, lieve hondenvrienden, ....de honden leren hier goed naar de verzorging te luisteren, dat geeft ze houvast en zekerheid, dan voelen ze zich evenwichtiger. daarvoor worden ze geprezen en lief geknuffeld, een hond is trots als hij een taak krijgt, doet graag iets voor zijn baas! ook dat hoort bij een volmaakte hondenvakantie!
 • Buiten14
  Heerlijk spelen o.a. in de boswal, op het hondenspeelveld, wat een lol, dat is hondenvakantie. Hier heeft zij een muizenholletje geroken, en begint het op te graven.
 • Buiten15
  De Staander wil spelen, en daagt je uit, gooi een bal!,......die is bijna onvermoeibaar, maar de oudere honden genieten rustig van de heerlijke zon, op hun speelveld.
 • Buiten16
  En zo stormen wij `s morgens vol enthousiasme vroeg, als de deur open gaat, de nieuwe honden geniet vakantie dag tegemoet!
 • Buiten17
  Dit is een heel mooi vrolijk tafereel, de loge`s zijn zo blij speels in de weer, ze zijn hier helemaal gelukkig!echt hun 2 de thuis! Hun Home from home! Groot en klein speelt door elkaar! Altijd zeer kleinschalig, nooit meer dan een klein groepje sociale honden.
 • Buiten18
  Als dit niet een zalige vakantie geniet foto is? de honden loge`s spelen met elkaar, of rennen heerlijk samen, op hun fijne speelterrein, zoveel ze willen! Al de honden zijn sociaal, dat is een voorwaarde.
 • Buiten19
  Deze kleine loge maakt graag gebruik van een zachte hondenstoel in de zon, op het erf bij de hondenspeelplaats, tot hij weer aktief spelen gaat.
 • Buiten20
  Uit deze honden vakantie foto spreekt zoveel plezier, dat woorden eigenlijk overbodig zijn. Dit zijn nu echt gelukkige honden, ze missen hun baas helemaal niet, ze zijn happy. wanneer de baas ze weer ophaalt, zijn ze heel blij, maar tijdens hun vakantie zijn ze echt gelukkig, het maakt niet uit hoe lang hun vakantie duurt.
 • Buiten21
  Samen op pad over het veld, lekker je gangetje gaan, vakantie, er wordt natuurlijk elke dag meerder keren met de honden gespeeld, maar ze spelen ook graag zelf, of snuffelen rustig rond.
 • Buiten22
  Dit is zo`n zeer gelukkige groep honden die hun vakantie vieren, met elkaar hebben ze een heerlijke tijd. Het maakt echt niet uit: of de hond nu 1 dag komt ,of dat een oude niet meer bemiddelbare hond, ziek of gebrekkig, voor de rest van zijn leven wordt gebracht, omdat de baas er niet meer voor kan zorgen, ze zijn hier altijd echt thuis, en krijgen elke liefdevolle verzorging die nodig is.
 • Buiten23
  Hier ziet U gelukkige logerende honden volop genieten van de versgevallen sneeuw op hun speelterrein, ze zijn helemaal uitbundig! samen rennen is een groot plezier van nog sterke energieke honden! dat is pas vakantie, dat kan hier!
 • Buiten24
  Zomerse foto van zalig uitbundig vrolijk rondrennende spelende dolle pret makende hondenloge`s, dat is het dagelijks leven hier, vrolijke blije honden. en de heel oude of ziek gebrachte, of slechtziende of dove honden worden helemaal met rust gelaten door de gezonde honden, die bemoeien zich niet met elkaar.
 • Buiten25
  Gelukkige uitbundig spelende vitale honden die hier vakantie hebben, geen heimwee, niet treurig, nee, honden plukken de dag, mits ze de hele dag hun verzorgers bij zich hebben, want een hond wil absoluut niet alleen zonder de mens zijn, hier hebben ze altijd elkaar en de verzorging. Dit is een deel van hun speelveld.
 • Buiten26
  Samen met de speeltjes spelen, die liggen buiten en ook binnen. Met zo`n bal hebben ze sommige lieve loge`s lang plezier hier in hun vakantie.
 • Buiten27
  Dit lieve stel, 2 zusjes doen alles samen, dus ook genieten van een zachte hondenstoel en luieren in de zon, tot ze in de gaten krijgen dat het etenstijd is, dan rennen ze joelend naar binnen.
 • Buiten28
  Dit is nu echt hondenvakantie voor nog energieke honden, die dollen en dagen elkaar uit, elk aan een kant van de tak trekken, los laten en weer aangeven, of met de grote touwflossen samen ieder aan 1 knoop trekken. Ze slapen s'avonds en overdag in de woonkamer, heerlijk op hun zachte hondenbanken. moe van de dag! Want de honden zijn hier niet in kennels, hokken of aparte kamers, maar leven echt samen met hun verzorgers.
 • Buiten29
  Heerlijk zomers tafereel, in de zon, op het erf, op een hondenspeelkleed en zonnebankje, fris water staat altijd op hoogte aangeboden, binnen en buiten.
 • Buiten30
  Wanneer het warm weer is, wordt er elke dag met water gespeeld op het erf, er zijn altijd honden die dat geweldig vinden en er geen genoeg van kunnen krijgen om naar het water dat gespoten wordt te happen en er achteraan rennen. Andere vinden verkoeling in de vacht die nat wordt gemaakt fijn, ook kunnen ze altijd naar binnen gaan waar de airconditioning draait om af te koelen.
 • Buiten31
  Hier is zoveel plezier te zien, honden die vrienden worden, en samen spelen tijdens hun hondenvakantie, heerlijk vrij, dag en nacht samen, wat wil je nog meer als hond. Gunde elke baas het zijn hond maar!
 • Buiten32
  bent U ziek, voor zaken weg, of op vakantie? Uw hond geniet hier een zalig 2 de thuis. U hoeft zich niet bezwaard te voelen, ze zijn hier erg gelukkig. Hier wordt op een hoogzomerse dag van de zon genoten oud en jong door elkaar op de hondenstoeltjes en een speelkleed.
 • Buiten33
  Heel gezellig tafereel, van zomaar een stel fijn vakantie vierende honden in hun boomwal bij hun speelveld, lekkeren scharrelen, snuffelen, takken slepen, touwflossen verstoppen, op de uitkijk over de weilanden, het Hondenvakantieoord is prachtig gelegen midden in de mooie natuur. Geen lawaai geen verkeer.
 • Buiten34
  overzicht van deel van het hondenspeelveld met stukje boswal, een heel lieve stokoude hond staat wat rond te kijken in het midden, sommige vitale honden vermaken zich goed, een gat graven of samen spelen, gewoon wat rond scharrelen. Heerlijk vrij, zonder riem, en veilig hoog omhekt.
 • Buiten35
  Tijdens je hondenvakantie zalig met de groep genieten van de vrijheid, beetje geurtjes sneuven, zien of er veldmuizen op te graven zijn, wat scharrelen, speeltjes rondsjouwen, heerlijk je hondengangetje gaan om straks weer fijn te gaan eten binnen en wat uit te rusten op de zachte banken, samen met de deskundige en liefdevolle verzorging.
 • Buiten36
  Nadat de hondenloge`s, om de beurt rustig samen met de verzorging hebben gegeten, en het 1,5 uur rusten op de zachte hondenbankjes achter de rug is, gaat de deur weer open, en rennen de vitale honden dol enthousiast weer naar buiten, de oudjes slapen `t liefst fijn door met soms een knuffel tussendoor, en de zwakke of gehanticapten worden naar buiten geholpen wanneer hij er uit wil of moet.
 • Buiten37
  Dat is het Hondenvakantieoord, zalig vrij genieten, je gangetje gaan, binnen of buiten, hier in de honden boomwal, er is altijd een boeiend geurtje te vinden, of er moeten weer nodig geurvlaggetjes worden gezet.
 • Buiten38
  Groot en klein geniet bij het Hondevakantieoord van een heerlijke vrije genietvakantie, zonder heimwee, nooit alleen, altijd samen met je makkers uit de roedel, en met de verzorging. Er zijn geen hokken, geen kennels, ze zitten niet in aparte kamers, maar leven in het hele huis samen met de verzorging, Een " Home from home" , een oude hond die al ziek gebracht is, krijgt hier alle verzorging, en mag in de slaapkamer slapen, wanneer hij dat prettig vindt, daar is een extra comfortabel hondenbed.
 • Buiten39
  Bij zomerse warmte is het dagelijkse spelen met water een groot plezier voor sommige honden, dat hoort bij vakantie vieren.
 • Buiten40
  Even uithijgen op het hondenspeelveld, van het dolle spelen op een warme dag, echt vakantie genieten is dat, sommigen willen maar doorgaan, maar ze mogen zich niet oververhitten, een vacht fijn nat maken is dan erg prettig. Of gewoon naar binnen lopen, daar is alles gekoeld door de airconditioning. Maar je kan ook in de schaduw gaan liggen. Heerlijk vakantie, kon dit maar altijd door gaan! maar als onze baas het ons gunt, komen wij weer terug, en zien onze vrienden weer, zowel de honden als de verzorging, en genieten samen vanaf het eerste moment!

Binnen01